RM180.00 - RM200.00 RM180.00 - RM200.00
Cap Aswad Edition 2021
27 reviews
Price RM180.00 - RM200.00 RM180.00 - RM200.00
Brand The Capal
Availability 85
Size
Type
27 left
58 left
Quantity
This product has a maximum quantity of 12
Description

 

 

Perhatian!!

Snapback Cap telah pun kehabisan stok!!

Baseball Cap sahaja masih ada stok!!

 

 

Reviews (27)
view all
back
5
27 reviews
Customer Reviews
Aishah Zain

Alhamdulillah, kualiti the capal x pernah mengecewakan, jahitan yg kemas dan fabric yg bagus.. memang betol² exclusive bila pakai, sesuai dengan harga yg dilaburkan.. pos ke sarawak pon laju, seller pon bgus balut tebal, kotak pon x kemek lgsung.. betol² berpuas hati.. syifa sollu edition nie topi ke4 sy brsama the capal..
#TheCapal
#supporterFromSarawak
#SyifaSolluEdition

20 August 2022
lenz simpunk

barang terbaik

20 August 2022
Ibnu Ambak

Sangat premium dan kualiti terbaik. Edisi SOLU ALAN NABIY.

20 August 2022
Saiful Hairol

Terima kasih sayang Rabeah Saiful yang sentiasa nak kan yang terbaik buat abg..Alhamdulilah hadiah dari isteri tersayang

20 August 2022
Asrul Jamaluddin

Sngt selesa dipakai

20 August 2022
mohd sharif fuad

My koleksi

20 August 2022
Ain Malik

Padu!!!jahitan kemas..lawa

19 August 2022
piduihh mat piduihh

Xhensem xpa..janji cap lawa...

19 August 2022
Zanuri Ramleh

Edisi Syifa ni best of the best...material sedap...dan yg paling best ringan...pakai mcm rasa tak pakai cap langsung..kipidap

19 August 2022
Mohd Syahid

Nice... Sollualannabiy

19 August 2022
Kamarudin Ambak

Terbaik dan cantik design Snapback versi ini. Rasa sangat eksklusif, sayang pulak nak pakai secara harian, sebab nak kekalkan kualiti masih baru.

19 August 2022
Malfin Bin Hj Mukit

Alhamdulillah… Cap Selesa Cuma Face Mask Perlukan Penambahbaikan. Sollu Alan Nabiy

18 August 2022
Jerol Java

The Capal Snapback cap Syifa Edition Sollualannabiy
Design menarik
kemas
Nampak eksklusif
lain daripada lain
Saya start beli snapback cap The Capal sejak dari Rimba Edition lagi

18 August 2022
Bo.

Alhamdullilah memang tidak pernah menghampakan dgn koleksi yg dikeluarkan memang terbaik
Truskan dgn koleksi seterusnya
Innshaallah akan slalu support dari seberang tambak

18 August 2022
Mohd Yusri Yusof

alhamdulillah merasa gak pakai dockers cap sgt2 berpuas hati dari segi pakai utk solat.. berharap sgt2 dpt keluarkan dockers cap aswad atau fatih lak selepas ini..

18 August 2022
Zdee

Edisi kali ni dia punya Kualiti MASHALLAH memang tersangat2 premium hingga kan rasa macam xmau pakai ja,memang padu n awesome sgt…salute edisi syifa,jadi kan item ini limited n rare

18 August 2022
Shahrin Irwan

Complete 1st edition to 10 edition

18 August 2022
Rugayah

MashaAllah...hnsem suami pki edition kali ni...jd model jap....design lawa...baldu...syg nak pki katanya...tp syg lg klu x pki kn

18 August 2022
Abd Syukur

The Capal
Snapback Cap Syifa Edition
Sollualannabiy
Kualiti Premium 
Kreatif Design 
Eksklusif 
Elegant 
Comfortable 
Saya start tertarik dengan #TheCapal, bila terbaca taglinenya #DahSelawatHariIni, Sollu 'Alan Nabiy...
Saling mengingatkan, moga menjadi asbab sampainya hidayah untuk sering berselawat ke atas Baginda Nabi SAW...
Selawat Syifa’:
اَللَّهُمَّ صَلِ عَلىَ مُحَمَّدٍ طِبِّ القُلُوْبِّ وَدَوَاِئهَا، وَعَافِيَةِ اْلأَبْدَانِ وَشِفَاِئهَا، وَنُوْرِاْلأَبصَارِ وَضِيَاِئهَا، وَعَلىَ أَلِهِ وَسَلَّمَ
Maksudnya: “Ya Allah, limpahkanlah selawat ke atas penghulu kami, Nabi Muhammad yang merupakan ubat kepada hati-hati manusia dan penawarnya, kesembuhan bagi badan-badan dan penyembuhnya, cahaya segala penglihatan dan sinarannya, (begitu juga selawat ini dilimpahkan) ke atas ahli keluarga baginda, para sahabatnya, serta limpahkanlah kesejahteraan (ke atas mereka).”

18 August 2022
Ajeera Azra

Alhamdullilah memang tidak pernah menghampakan koleksi #thecapal

18 August 2022
Syamim Ramle

Saya sudah, Anda bila lagi.. Serious selesa dan berkualiti..

17 August 2022
Muhamad Nazri Deris

Alhamdulilah dah sampai,
CANTIK
KEMAS
TERBAIKK
Selawat dan salam buat Nabi Junjungan Rasullullah SAW
Allahumma salli `ala muhammadin wa’ali muhammad,
Allahumma salli `ala muhammadin wa’ali muhammad,
Allahumma salli `ala muhammadin wa’ali muhammad.

17 August 2022
Mohd Zamri

Alhamdulilah Sy pun dah memiliki. Quality terbaik #thecapal

17 August 2022
Rosli

Terbaik & berkualit Cap Capal tersebut

17 August 2022
Nabilah

memg puas hati dkt topi ni.. cantik 

17 August 2022
Asriza

Scara jujurnya & ikhlas dr hati, suami saya mmang suka.. first time dia dpt cap The Capal percuma edisi merdeka, terus dia jatuh cinta pada cap The Capal.. yg penting kselesaan smasa cap dsarung kan di kepala mbuat dia rasa bkeyakinan penuh smasa memakainya.. setiap kali pakai buat kite tidak lupa utk berselawat keatas Nabi Muhammad S.A.W. T/Ksh The Capal . Kerna mghasilkan products yg bkualiti.. Insyaallah akan mnunggu stiap keluaran br The Capal..

17 August 2022
Mahanum

saya ada beli utk anak dan suami, saya memang suka cap dr Capal mne² edisi dia pun memang Terbaik

17 August 2022
Eykha

kualiti dan design yang menarik cantik

17 August 2022
Abdullah

Sy mmg peminat tegar..the capal..

17 August 2022
Izam

Alhamdulillah set Cap edisi syifa terbaik .
Barangan sampai ke rumah dlm kondisi terbaik. Terima kasih sy dh ada 3 set topi chapal dri yg first edition smpai yg terkini cap syifa

17 August 2022