RM20.00
Lapel Pin Golden Mawlid
3 reviews
Price RM20.00
Brand The Capal
Availability Out Of Stock
Description

LAPEL PIN GOLDEN MAWLID

Size:24mm x 15mm
Thickness: 1.2mm
Fitting Type: Lapel Pin
Material: Nickel Metal
Plating: Gold
Finishing: Spray
Back: The Capal Wording
Weight: 50gram

 


TUTORIAL VIDEO HOW TO BUY :

 

 

Reviews (3)
view all
back
5
3 reviews
Customer Reviews
Aishahazemi90

Penghantaran yang pantas,barang diterima dalam keadaan baik,cantik..tq seller

23 June 2022
Izzudinzain

T. Kasih seller Barang selamat sampai Packaging ok Penghantaran cepat

23 June 2022
Yunus

Saya letak kat kunci motor baru tak nampak kosong

22 June 2022
Fendi

Ambil yang hitam baru premium

22 June 2022
Zamzuri

Saya dapat surprise dari isteri saya, walaupun keychain ini simple tapi kualiti dia bagus

21 June 2022
Mohd haneefa rahman

Sangat memuaskan cantik. Saya akan terus sokong proudk thecapal

21 June 2022
IM1180 - MD HAFEZ MAAMOR

mmg barang terbaik

20 June 2022
Aizatmudin

Askum bang, brg lawa habis. Baru sampai tadi. Baru bukak buble wrap keychain dgn cap. Cntik 

18 June 2022
Hafiz

Assalamualaikum abg, alhamdulillah brg dah dapat. Terbaik lawa sgt. Baru ambil self collect dkt store

18 June 2022
Aminudin

Bang brg terbaik sgt, TQ.  Sorry sampul raya capal tak sempat guna

18 June 2022
Azrolpenang

Terima kasih, free gift buku falsafah capal nabi

17 June 2022
Hazwan

Service mantap, barang terbaik. Terima kasih bang.

17 June 2022
Hairi Singapore

Good quality bro, salute

17 June 2022
amer

Terima Kasih alhamdulillah brg selamat sampai

17 June 2022
Amirudin

Mantap, Terbaik !!!, terima kasih bang brg lawa.

17 June 2022
Zairudin

Terbaiklah bang, brg dah mendarat. Cun habis.

17 June 2022
Zuwan

Terima Kasih tuan. Barang dah sampai lawa gila !!

17 June 2022
Safuwan

Alhamdulillah brg dah sampai. Cntik sgt

17 June 2022
Suhaimi

saya nampak, saya beli. memang terbaik

16 June 2022
Abdullah

Style betul nampak keychain ni
 

16 June 2022
Akmar Ramlee

Alhamdulillah, keychain dapat pakai satu family
 

16 June 2022
Fakhru Rosyed

senang nak cari kunci lepas ni, lepas jumpa boleh selawat sekali hihi

16 June 2022
Izzat Ikhwan

warna hitam lebih nampak premium guys!!
 

14 June 2022
Fadzil Ali

Alhamdulillah barang mendarat dengan selamat dan kemas boss

14 June 2022
Muhammad Syukor

produk cantik dan kemas

14 June 2022
Noorzalizaomarbaki

Akhirnya sampai.. cantik !!

10 June 2022
Ahmad Muazzin Bin Ruzaili

Saya Ahmad Muazzin bin ruzaili ingin berkongsi sedikit feedback BUTANG BAJU MELAYU THE CAPAL kerana dia menampakan kita lebih bergaya dan masa yang sama kita dapat mengingatkan kita kepada Nabi Muhammad SAW ketika melihatnya. Bentuk yang Unik lain daripada lain dan ia diperbuat daripada besi dan bukan daripada plastik.. SOLLUALANNBIY

3 June 2022
Mohamad

MashaAllah, cantik letak keychain gold pada beg LV. Mmg sepadan! 

3 June 2022
Mazurul Hassan

Alhamdulillah butang tersangatlah cantik dan ramai yang minat bila nampak saya pakai

2 June 2022
Mohd Khairul Hazmir

alhamdulillah, butang baju memang kelas ' A+' punya , kualiti mantap harap dapat keluar lagi butang design baru

2 June 2022