RM15.00 RM15.00
Press Pin Fatih
1 reviews
Price RM15.00 RM15.00
Brand The Capal
Reward Points 2
Points Needed 40
Availability Out Of Stock
Description

 

PRESS PIN FATIH

* High quality brooch pins, finished in Nickel electroplating & hardenamel.

* Flawless nalain shape.
* Vertical press pin fastener
* Size : 24mm x 15mm
* Thickness: 1.2mm
* Fitting Type: Press Pin
* Material: Nickel Metal
* Weight: 5 gram

Reviews (1)
view all
back
5
1 reviews
Customer Reviews
mayaahmad

Good Barang dterima dgn baik..husband pun puas hati... Berbaloi beli.

21 March 2023
Zulhanif Zainol

Sememangnya cantik.

19 March 2023
qilasinchan

good Exclusive packaging suit for gift. Fast delivery 

16 March 2023
ahmadzokri

5 bintang, alhamdulillah

16 March 2023
suhailamahamod

sangat selesa Kali ke 3 beli yg nie beli untuk abah Tq seller ❤️

16 March 2023
jaaxtream

tak mcm reject Utk sy saiz besar sket. Maybe salah ukur kepala. Tp xpe la..janji besar drpd sempit

16 March 2023
shaheda

selesa Lawa terukk

16 March 2023
Hamba Allah

jahitan kemas, material kain tebal, kualiti terbaik dan kopiah nampak premium dan eksklusif. Terima kasih

10 March 2023
Abdullah

Alhamdulillah, terbaik 

10 March 2023
shaheda

selesa Lawa terukk

10 March 2023
rougelilly

Good

10 March 2023
jaaxtream

tak mcm reject Utk sy saiz besar sket. Maybe salah ukur kepala. Tp xpe la..janji besar drpd sempit

10 March 2023
amigeegee

Bungkusan bagus dan penghantaran cepat Terima kasih the capal

10 March 2023
bihah

Nice Thank you so much. Wrapping nice with box ❤️

10 March 2023
Ahmadzokri

Alhamdulillah 5 bintang

10 March 2023
Hazadi Abd Halim

alhamdulillah..terbaek..sgt selesa..

8 March 2023
Shahzana

5 Bintang

3 March 2023
Zali

Terima kasih penghantaran cepat dan barang diterima dengan baik dan berkualiti tinggi.

27 February 2023
muhd_akmal

Terbaik.. Brg reject tp xnmpk mcm reject pn.. Kt mana cacat cela pn xtaw.. Tudung pn kain elok.. Xdak gambar.. Wife xsabar nk pakai dh.

27 February 2023
Mafis Mohd Samuri

Material:very good Comfortability:very comfortable Ni koleksi kopiah The Capal yg ke-3 & ke-4. Sgt sedap pakai. Jahitan kemas. Selesa. Dan bila nak pakai, automatik ingat nak selawat. Terima kasih seller.

24 February 2023
Mafis Mohd Samuri

very comfortable Ni koleksi kopiah The Capal yg ke-3 & ke-4. Sgt sedap pakai. Jahitan kemas. Selesa. Dan bila nak pakai, automatik ingat nak selawat. Terima kasih seller.

24 February 2023
Noorsalinasam

Terbaik Delivery pantas

24 February 2023
SHARIFAH FATMAH

Mantap mmg premium suami suka..!

24 February 2023
Ahmadhasnisabrani

Barang berkualiti, kemas, terbaik. Nampak sangat premium.

24 February 2023
Alias bin Sabran

Selesa dipakai Kopiah The Capal telah selamat diterima. Penghantaran pantas. Terima kasih penjual dan perkhidmatan currier.

24 February 2023
Shukri Arshad

Kualiti barang sangat baik...sangat2 berbaloi untuk dimiliki....apa2 pn....ini kali ke-2 repeat cap snapback dari the capal..

24 February 2023
Saifulazuar

5 Bintang

24 February 2023