RM15.00 RM15.00
Press Pin Rimba
Price RM15.00 RM15.00
Brand The Capal
Reward Points 2
Points Needed 40
Availability Out Of Stock
Description

PRESS PIN RIMBA

* High quality brooch pins, finished in Nickel electroplating & hardenamel.

* Flawless nalain shape.
* Vertical press pin fastener
* Size : 24mm x 15mm
* Thickness: 1.2mm
* Fitting Type: Press Pin
* Material: Nickel Metal
* Weight: 5 gram

 


TUTORIAL VIDEO HOW TO BUY :

 

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
Customer Reviews
fida_qaireen

super good Xtau la reject kt mane..sbb xnmpk defect pon..gift pon mcm2..tq seller..

28 January 2023
Zulhafiyyan

item keras mantob, sangat selesa Nampak sekali imbas memang takde cacat cela. Tapi bila dikaji, memang ada cacatnyabtapi sangat sedikit. Terbaik Capal

28 January 2023
Rosmawati

Alhamdulillah semua baik serta barang dapat memang cantik Alhamdulillah..... Syukur kepada Allah barang sampai dalam keadaan baik, cepat penghantarannya

28 January 2023
mustaqim.md.ariff

premium materials, very comfortable

28 January 2023
Abu Seman

Brg dah dapat. Kualiti sgt bagus dan pacckingnya pun sgt bagus. Berbaloi beli

28 January 2023
Shamshy Jamaluddin

Material:good Comfortability:nice n comfy Lawa. Ok la walaupun reject punya. Design cantik.

28 January 2023
Nor Farhani

Material:lembut Akhirnya dapat juga topi original walaupun reject..biaselah ade la sikit cacat kt brim..mcm belak sikit..btw x nmpk sgt pun.. dh nama pun reject kan..heheheh.. Beli pun sbb nk hadiah kt suami, harap2 suami suka la..

28 January 2023
MOHD HANAFI

1. Terima kasih banyak parcel sampai dalam keadaan baik dan selamat. 2. Terima kasih seller buat bungkusan yg sangat rapi dan kemas, sampai nak buka pun tak jumpa dari mana nak buka. 3. Semoga kita semua umat Nabi Muhammad SAW terus istiqomah membuat kebaikan amal soleh dan mengerjakan solat fardhu 5 waktu. 4. Semoga kita semua sentiasa bertaubat dgn Allah SWT.

28 January 2023
Najiha

modarate Ketara senget la bahagian depan. Service seller memang tip top. Soalan dijwab pantas. Kali ke byk kali membeli di kedai ni. The capal. Next ada rezeki nak membeli lagi. Moga murah rezeki. Terima kasih seller bg free gift pin dan juga pewangi. Love.

28 January 2023
Nohayani

good Hadiah besday untuk suami. Alhamdulillah suami suka. Terima kasih.

26 January 2023
firdaus

selesa dipakai

26 January 2023
Ahmad Zaini bin Mohamed

The item was packed in a bubble wrap to ensure ii was in a good condition. The duit raya envelope looks exclusive.

26 January 2023
suheda

Alhamdulillah barang sampai dalam keadaan baik…penghantaran pn pantas

26 January 2023
naqibadif

Alhamdulillah, laju ya barang sampai. Seller post laju sangatt haha. Yang bestnya ada reminder zikir(boleh set time). Apps dia jangan lupa download pulak sebab ada macam macam dalam tu. Charger dia pun terus cas dalam ring tu, takyah bukak dulu. And size dia ada 3, Jari saya pakai yang kecik. Tangan kecik pun nampak kemas ja tak terlalu menonjol. Boleh flip screen kalau nak sorok ring tu. Kalau nak bawak jauh letak dalam porch kecik dia bagi. Kain lembut je. Saya beli yaa.

26 January 2023
azlanhadi

high kualiti.. utk kegunaan atas kepala Ahamdulillah brg cpt sampai.. kualiti terjamin..

26 January 2023
Nursyafienah Basri

nice comel

26 January 2023
Gee Humaira

cantik & terbaik

26 January 2023
Hilyati Abdul Ghaffar

terbaik Barang memang terbaik...love sgt... beli niat nk bawak gi umrah bulan 2 ni... tp zikir ring ni jodoh sehari dua je... dah tercicir kat mana ntah... kecik sgt... 18mm ketat..20mm besar pulak... pakai yg 20mm dh cukup berhati2 tp tewas... but good product.... ade rezeki saya repeat lagi... buat masa ni guna jari je la

26 January 2023
khaled

terbaik

26 January 2023
elieyelies

5 bintang

26 January 2023
isyaazlina

Terima kasih seller. Barang sampai dalam keadaan baik dan selamat. Memang mantap bila dipakai. Nampak comey jer.. nampak helok je...

26 January 2023
Nik azwan

ada miss understanding tp seller betul2 bertanggungjawab terbaik

26 January 2023
aishah

terbaikkk Topi sampai dgn selamat . Tak nampak reject dkt mna nampak elok je semua. Beli utk hadiah bday husben. Mesti dia suka

26 January 2023
hamielya

5 bintang

26 January 2023
rosmawatimalek

Selesa dan nampak kemas..tak nampak di mana rejectnya...Tq seller

26 January 2023
Ademalik

Good quality Comfortability:Awesome Cantik sesuai dan berkualiti

26 January 2023
fida_qaireen

super good Xtau la reject kt mane..sbb xnmpk defect pon..gift pon mcm2..tq seller..

26 January 2023
Mohd Saifullah

sedap digunakan Senang boleh connect ke phone...mmg mudah terbaik

19 January 2023
amin

5 bintang alhamdulillah

19 January 2023