RM60.00
Tote Bag Futuristic 2021
Price RM60.00
Brand The Capal
Reward Points 7
Points Needed 130
Availability 49
Quantity
Description

 

TOTEBAG FUTURISTIC 2021
1. Jenis kain high quality polycotton.
2. Ada zip tahan lasak.
3. Saiz beg besar 15inci x 15inci.
4. Tahan lasak & berkualiti.
5. Boleh dibasuh tanpa warna pudar.

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
Customer Reviews
Izwan

Assalamualaikum, zikr ring yang mudah dibawak kemana sahaja dan mempunyai design yang cantik dan premium!

24 November 2022
Shahrizan

Item terbalik dari the capal , mudah dibawak kemana saja & comel

24 November 2022
Shazrul

Barang baik , sangat selesa , sangat memudahkan untuk bawa kemana mana

24 November 2022
Ishak Ismail

Alhamdulillah dapat memiliki tasbbih cincin yg terbaik zaman ini.. siap ada reminder waktu solat dan zikir lagiii .. paduu…. semoga dengan Alat ini dapat perbnyakkan selawat pada NABI MUHAMMAD ﷺ dan ZIKIR pada yg ESA .. Terbaik The Capal

24 November 2022
Afif

berpuas hati dengan produk zikir ring sebab memudahkan penggunaan dimana sahaja 

24 November 2022
Hanif

Walaupun dimana saya berada, diluar negeri ataupun diluar negara, amat mudah untuk saya untuk berzikir dengan Zikr Ring yang terbaru. Terima kasih syukran. Sollu Alan Nabiy

24 November 2022
Adam

Alhamdulillah barang selamat mendarat

24 November 2022
Dayangsuteraismail
Alhamdulillah, Sy dh terima ring zikir sy.. Dh guna pun..smuanya mmuaskan
24 November 2022
Intan Suraya

Cantik sangat kotak pun sayang nak buang

23 November 2022
Hisyam Pokdik

Alhamdullilah dengan adanya cincin zikir ini mudah-mudahan sentiasa mengingatkan diri kepada Allah SWT.

Sedikit perkongsian moga berikan manfaat kepada semua yang membacanya.
 

"Diceritakan oleh TG.Syeikh Zainul Asri mengenai kisah Imam Junaid Rahimahullah dan tasbih.

Imam Junaid Rahimahullah merupakan seorang yang alim, kaya dan dihormati oleh masyarakat pada zamannya.

Pada suatu hari seorang sahabat datang bertanya kepada Imam Junaid. "Wahai Imam,engkau ini merupakan seorang yang alim, kaya dan hebat disegani oleh ramai orang. Akan tetapi mengapakah aku memerhatikan bahawa engkau sentiasa memegang-megang tasbih di tanganmu ini ke mana-mana sahaja engkau pergi wahai Imam? Bukahkah tasbih ini tidak mempunyai apa-apa nilai?"

Lalu Imam Junaid menjawab "Wahai sahabatku, tahukah engkau bahawa dengan tasbih inilah membuatkan aku sampai kepada Allah سبحانه وتعالى mengingatiNya disaat aku dalam serba kelalaian maka sebab itulah engkau sentiasa nampak aku sentiasa memegang-megang tasbih ini."

22 November 2022
Zakaria

Hadiah daripada suami kepada isteri. Alhamdulillah sangat2 menarik zikr ring ni terbaik. cas pun xlama. dan penggunaan berhari2 baru cas semula. terbaik the capal semoga terus sukses dan melimpah rezeki

22 November 2022
Muhammad Mad

Sejak ada cawan thecapal ini tak pakai lain dah dekat rumah. Auto selawat bila terbaca tulisan "DAH SELAWAT HARI INI..." 

22 November 2022
Ameerul

Warna hitam memang nampak premium. Pakai cincin zikir ini tak rasa rimas, selesa ngam2

21 November 2022
Ummu Aaira

Alhamdullilah produk yang sangat memberikan manfaat, cantik dan sesuai untuk jadikan hadiah. Nak kira jumlah zikirullah harian tiada masalah lagi

19 November 2022
Alfinie

Untuk zikir ring ini sangat memuaskan, dan dapat digunakan dimana sahaja. Lebih cantik kalau dapat casing yang ada logo The Capal di zikir ring ini.

17 November 2022
Izwaree

Dengan zikir ring ini memudahkan saya untuk berzikir dimana2. Bentuk yang simple dan mudah dibawa kemana2

17 November 2022
Azam

produk yang baik , premium dan mudah untuk di bawa ke mana sahaja ditambah baik dengan boleh di sambung terus ke telefom bimbit pengguna ..:)

17 November 2022
IM654 - Muhammad Nashahi

Alhamdullillah, design Zikr Ring Flex 1 sangat cantik dan minimalist. Saiz agak kecil dan kemas dari design yang lama. Mudah untuk dihubung dengan Bluetooth connection melalui smartphone and apps. Mempunyai ciri dan fungsi termasuk notifications waktu Solat dan jam waktu

17 November 2022
Khairul Amirin

Satu lagi produk The Capal yang saya sempat dapatkan.Design yang simple tapi nampak premium dan memang selesa bila dipakai.The Capal Terbaik

17 November 2022
Ainul Hadi

Zikr Ring Ringkas dan Mudah di bawa ke mana2. And paling menarik, kiraan zikir boleh dikira dan direkodkan dalam Apps yang disediakan. Congratulations The Capal ❤️‍

17 November 2022
Daim Jazuli

TERIMA KASIH THE CAPAL KERANA MENGELUARKAN PRODUK YANG BERMANFAAT, ABAIKAN MATA LEBAM, HASIL BERSELAWAT SEPANJANG MALAM

17 November 2022
Nur Iman

Alhamdulillah dengan adanya zikr ring ini mudah untuk saya berzikir dan berselawat dimana mana saya berada,selain itu rekaannya juga kemas dan sangat efficient untuk digunakan pada bila² masa dan dimana jua.

17 November 2022
Rahman

Design yng menarik dan premium serta boleh dipakai di jari mengikut saiz yang saya selesa

17 November 2022
Hafiz Selamat

Reject macam tak reject. Berbaloi beli

13 November 2022
Yusri

Sungguh Terbaik. Memang memuaskan. Cepat dan selamat di terima dgn baik

 

13 November 2022
ZamriYahaya

Penghantaran pantas.. Layanan terbaik.. Product dah tentu berkualiti..

#Recommended

12 November 2022
fahmiyun

Alhamdullilah cantik conditionnya. Pakai pun sedap tak sakit kepala

 

12 November 2022
adukaathfa

Alhamdulillah..wlupun reject tapi macam ok je.tq seller

 

12 November 2022
Muhammadazlanzainudin

so far ok, berbaloi beli!!!! tak nampak lansung macam reject

10 November 2022